Dag van de Architectuur
Terug
 
Afdrukken
Dag van de Architectuur Lelystad “24-uurs architectuur”
Uitgegeven: 06-06-2013

De dag begint met een inleiding op het thema door wethouder Jop Fackeldey en een korte interactieve workshop waarin het onderwerp 24-uurs architectuur verder wordt uitgewerkt. Dit eerste deel van de dag vindt plaats in de oude bioscoop aan de Dukaatpassage. Hier zullen we ook de lunch gebruiken. 

Na de lunch staat een busrit op het programma langs een aantal locaties die 24 uur per dag gebruikt worden, soms voor meerdere doeleinden. We eindigen de busrit bij wegrestaurant De Aalscholver, waar de heer Hajé de Jager een toelichting zal verzorgen over 24-uursarchtectuur in de toeristische sector. Tevens is er gelegenheid de bijzondere logiesboot te bekijken. In de Aalscholver wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Architectuurprijs Lelystad. Uiteraard brengt de bus u terug naar de opstapplek voor het provinciehuis. Einde programma tussen 15.00 en 15.30 uur. 

Vanaf 10.00 uur bent u welkom in de oude bioscoop, het programma start om 10.30 uur. Voor het complete programma zie www.stichtingals.com.

Deelname aan de Dag van de Architectuur is gratis. Maximum aantal deelnemers: 50

Wel graag vooraf aanmelden via info@stichtingals.com.